Розалина Попова - дубльорка на холивудската звезда Моника Белучи в американската

...
Розалина Попова - дубльорка на холивудската звезда Моника Белучи в американската
Коментари Харесай

Зарадвай с дубайски парфюм от „Омая“ специалната жена за 8 март

Розалина Попова - дубльорка на холивудската звезда Моника Белучи в американската продукция  “Memory ”, избра за себе си един от хитовите аромати

С приближаването на 8 март – Деня на дамата, е значимо да подготвим нещо особено за нашите обичани дами. И какво може да бъде по-подходящо от един превъзходен парфюм?

Парфюмите са постоянно грациозен и моден подарък, който акцентира характерността и чувството за хубост на всяка жена. От парфюмерийния бранд " Омая " знаят това и с цел да създадат 8 март още по-забележителен, Ви оферират 14 % отстъпка на всеки един закупен продукт в интервала от 7 до 14 март.

Верига магазини " Омая " предлага необятна гама от най-популярните марки дубайски и международни парфюми. В двата им магазина, ситуирани на ул. " Георги Кирков " 2 (в центъра) и ул. " Апостол Войвода " (срещу " Харна пекарна в к-с " Меден рудник " ), ще намерите над 500 типа аромати на цени от 35 до 100 лева
 Магазинът, намиращ се в центъра на Бургас, бе открит публично на 20 февруари  Вторият магазин в Бургас се намира на ул. " Апостол Войвода " (срещу " Харна пекарна " в к-с " Меден рудник " )
Не забравяйте, че парфюмът е освен това от просто мирис. Той е метод за изложение на уникалност и характерност. Затова не се колебайте да изберете най-подходящия парфюм за Вашата специфична жена този 8 март. Впечатлете я с един паметен подарък, който ще я направи единствена и незабравима.

Вижте СНИМКИ от откриването от.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР